پژوهشگران دانشگاه حکیم سبزواری با ایده فرآوری دارویی زعفران مقام نخست را کسب کردند

به گزارش وبلاگ روزنوشت، پژوهشگران دانشگاه حکیم سبزواری توانستند با ارائه ایده ای در زمینه فرآوری دارویی زعفران در چهارمین رویداد ملی استارتاپ زعفران مقام نخست را کسب نمایند.

پژوهشگران دانشگاه حکیم سبزواری با ایده فرآوری دارویی زعفران مقام نخست را کسب کردند

به گزارش خبرنگار استان های وبلاگ روزنوشت، پژوهشگران دانشگاه حکیم سبزواری توانستند در چهارمین رویداد ملی استارتاپ زعفران، مقام نخست را به دست آوردند.

این استارتاپ با رویکرد فرآوری برگزار شده بود و در آن صاحبان ایده های حوزه فرآوری محصولات کشاورزی و دامداری شرکت نموده بودند.

پژوهشگران دانشگاه حکیم سبزواری در این رویداد با ایده استفاده از نانوذرات بیوسنتز شده به وسیله گلبرگ زعفران شرکت نموده بودند. از این فرآوری برای تهیه پماد موثر در ترمیم زخم عفونت دیابتی استفاده می گردد.

این ایده روی زخم موش های دیابتی آزمایش شده و نتیجه آن تسریع فرایند طبیعی درمان زخم بوده است. بعلاوه از عفونت زخم دیابتی جلوگیری نموده است.

ایده فرآوری دارویی زعفران در مراحل تکمیل مطالعات است و مدیران این پروژه در حال پیگیری برای مجوز های لازم برای بهره برداری از آن هستند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

به "پژوهشگران دانشگاه حکیم سبزواری با ایده فرآوری دارویی زعفران مقام نخست را کسب کردند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "پژوهشگران دانشگاه حکیم سبزواری با ایده فرآوری دارویی زعفران مقام نخست را کسب کردند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید