طرز تهیه ماهی سوخاری با پنیر پارمزان
به گزارش وبلاگ روزنوشت، طبخ ماهی با انواع پنیر می تواند غذای بسیار خوش طمع و بدون بویی را فراهم کند، این غذا همچنین کاملا رژیم و بدون نیاز به روغن است. با استفاده از این روش پخت می توانید دوستان یا خانواده را به خوردن غذاهای دریایی ترغیب کنید.
به گزارش وبلاگ روزنوشت به نقل از ایران کوک ،ماهی سوخاری با پنیر پارمزان روشی عالی برای پخت ماهی است که بسیار سریع و آسان بوده، بدون نیاز به روغن اماده می شود و طعمی عالی و لذیذ دارد.
مواد لازم ماهی سوخاری
فیله ماهی | 450 گرم |
تخم مرغ | 1 عدد |
شیر | 1 قاشق |
پنیر پارمزان رنده شده | 1/2 فنجان |
آرد | 2 قاشق |
پاپریکا | 1/2 قاشق چایخوری |
نمک | 1/4 قاشق چایخوری |
فلفل | 1/8 قاشق چایخوری |
طرز تهیه ماهی سوخاری
- در یک کاسه کم عمق شیر و تخم مرغ را با هم مخلوط کنید و ظرف را کنار بگذارید. پنیر پارمزان، آرد، پاپریکا، نمک و فلفل را در یک کیسه پلاستیکی زیپ دار بریزید و خوب با یکدیگر ترکیب کنید. می توانید آنها را در یک کاسه نیز ترکیب کنید اما دقت کنید که مواد به خوبی و بطور یکنواخت با یکدیگر ترکیب شوند.
- فیله ها را به نوبت در مایه تخم مرغی بزنید. سپس وارد مایه آردی کنید و دو طرفش را خوب به مواد آغشته کنید. اگر از کیسه پلاستیکی استفاده می کنید ماهی را داخل کیسه قرار دهید ، زیپ آنرا ببندید و خوب تکان دهید تا همه جای ماهی آردی شود. به همین ترتیب تمام فیله ها را آماده کنید.
- یکی سینی فر آماده کنید و کف آنرا کمی چرب کنید. سپس فیله ها را داخل آن بچینید و به مدت 25 دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید. در اواخر پخت با چنگال ماهی ها را چک کنید. اگر بافت ماهی سوخاری شده و براحتی با چنگال تکه می شود یعنی فیله های شما آماده است. فیله های سوخاری را می توانید با یک قاچ لیموی تازه یا به همراه سالاد یا سبزیجات پخته شده سرو کنید.
تاریخ انتشار: 8 آذر 1399
آخرین بروزرسانی: 8 آذر 1399
گردآورنده: ruznevesht.quiz1.ir
شناسه مطلب: 17640
به "طرز تهیه ماهی سوخاری با پنیر پارمزان" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ماهی سوخاری با پنیر پارمزان"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید