طرز تهیه شنیسل مرغ

به گزارش وبلاگ روزنوشت، شنیسل مرغ یکی از خوشمزه ترین غذاهایی است که با مرغ تهیه می گردد و همه، از جمله بچه ها آن را خیلی دوست دارند. برای اینکه بتوانید یک شنیسل حرفه ای و خوشمزه در خانه تهیه کنید، با ما همراه باشید تا طرز تهیه شنیسل مرغ را به شما آموزش دهیم.

طرز تهیه شنیسل مرغ

شنیسل مرغ را در بسیاری از کشورها تهیه می نمایند؛ اما بسیاری معتقدند که ریشه آن متعلق به آلمان و اتریش است و از آنجا به نقاط دیگر دنیا راه پیدا نموده است. شنیسل در زبان انگلیسی یعنی هر چیزی که با نان پوشیده شده باشد.

جالب است بدانید که شنیسل را فقط با مرغ تهیه نمی نمایند. شنیسل گوشت، بوقلمون و دیگر گوشت ها هم با همین روش تهیه می گردد و همگی بسیار خوشمزه هستند. این غذا غذایی راحت است که سریع حاضر می گردد و در کنار سالاد و سس های خوشمزه، همه آن را دوست دارند.

در این غذا، تکه های گوشت بی استخوان را با وسیله ای به نام بیفتک کوب یا گوشت کوب می کوبند تا لطیف گردد و سریع تر پخته گردد؛ اما اینکه چه مواد و آردی به آن بزنیم تا پفکی و خوشمزه گردد، رازی است که ما در ادامه به شما می گوییم.

  • طرز تهیه فیله استریپس مرغ خانگی، سالم و خوشمزه
  • طرز تهیه ساندویچ مرغ ساده و خوشمزه خانگی
  • چطور ناگت مرغ درست کنیم؟

بعد از مطالعه این دستور غذا، می توانید سری هم به آرشیو آشپزی تصویری وبلاگ روزنوشت مگ بزنید تا دستور تهیه انواع غذاهای ایرانی و فرنگی دیگر را هم در آن جا پیدا کنید.

مواد لازم برای 3 نفر

  • سینه مرغ بدون استخوان: 2 عدد
  • آرد سفید: 1 پیمانه
  • آرد سوخاری پانکو: 150 گرم
  • تخم مرغ: 2 عدد
  • سس خردل: 3 قاشق غذاخوری
  • پودر پنیر پارمزان: 4 قاشق غذاخوری
  • پودر پاپریکا، ادویه کاری، فلفل سیاه، اورگانو: به میزان لازم

طرز تهیه شنیسل مرغ

1.

ابتدا مانند تصویر سینه های مرغ را از وسط به دو قسمت تقسیم کنید. سپس هر تکه را بین دو لایه کیسه فریزر قرار دهید و با بیفتک کوب یا گوشت کوب روی آن بکوبید تا پهن گردد.

2.

پشت و روی هر قسمت را به سس خردل، نمک و فلفل سیاه آغشته کنید.

3.

تخم مرغ ها را در کاسه ای بشکنید و یک قاشق غذاخوری سس خردل، 1 قاشق غذاخوری پودر پاپریکا و نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه و مخلوط کنید.

4.

در کاسه دیگری آرد سفید را با یک قاشق مربا خوری پودر پاپریکا، ادویه کاری، نمک و فلفل سیاه مخلوط کنید و کنار بگذارید.

5.

در ظرفی دیگر پودر سوخاری را با پنیر پارمزان، اورگانو، پودر پاپریکا، فلفل سیاه و نمک مخلوط کنید و کنار بگذارید.

6.

حالا نوبت این است که تکه های مرغ را به مواد آغشته کنید. آن ها را به صورت تکی ابتدا در آرد سفید، سپس در تخم مرغ و در نهایت در پودر سوخاری پانکو فرو ببرید و اجازه دهید تا کاملا آغشته شوند. حالا روغن را داغ کنید و مرغ را با حرارت متوسط رو به کم، سرخ کنید.

7.

مرغ را پشت و رو کنید و طرف دوم آن را هم با همان حرارت سرخ کنید.

8.

می توانید شنیسل مرغ را با سالاد کلم و سس دلخواه سرو کنید.

نوش جان.

منبع: دیجیکالا مگ

به "طرز تهیه شنیسل مرغ" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه شنیسل مرغ"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید