طرز تهیه پنکیک به 9 روش راحت و سریع

به گزارش وبلاگ روزنوشت، اگر این نوشته را می خوانید یعنی از آن دسته آدم هایی هستید که عاشق پنکیک هستند. پنکیک ها به علت اینکه خیلی راحت درست می شوند و طعم بسیار خوبی دارند از وعده های غذایی محبوب بین کوچک و بزرگ به حساب می آیند. قبلا چند مطلب مثل طرز پخت پنکیک ساده تابه ای و بعلاوه طرز پخت پنکیک شکلاتی را با شما به اشتراک گذاشتیم. در مطالبی مانند طرز پخت پنکیک پنیر و بیکن هم با برخی از انواع آن آشنا شدیم که می توان به جای یک وعده غذای کامل آن ها را مصرف کرد. در این مطلب قرار است با طرز تهیه پنکیک به 7 روش مختلف آشنا شوید تا خیلی سریع و راحت برای تمام روزهای یک هفته، صبحانه و میان وعده ای خوشمزه درست کنید

طرز تهیه پنکیک به 9 روش راحت و سریع

جهانی پنکیک ها اما در اصل بسیار بزرگ تر از این حرف هاست. با اضافه کردن مواد اولیه متفاوت به مایه اصلی، هر بار می توانید یک وعده مجذوب نماینده و تازه را امتحان کنید. البته در خاتمه مطلب 2 دستور پخت پنکیک رژیمی هم ارائه می گردد تا بدون نگرانی بابت رژیم غذایی خودتان، از این وعده بی نظیر بهره مند شوید. پس آماده شوید تا به جهانی لذیذ پنکیک ها پا بگذارید!

پنکیک باترمیلک

اولین دستور پخت متعلق به یک نسخه کلاسیک و آمریکایی از پنکیک است که با استفاده از باترمیلک درست می گردد. درست کردن باترمیلک کار ساده ای است و می توانید به نگاهی به مطلب باترمیلک چیست آن را تنها با دو ماده اولیه در خانه درست کنید. این پنکیک ها را می توان تنها در 15 دقیقه درست کرد.

مواد لازم برای تهیه پنکیک باترمیلک

  • آرد سفید 250 گرم
  • شکر 3 قاشق غذاخوری
  • بکینگ پودر 2 قاشق چای خوری
  • جوش شیرین 1/2 قاشق چای خوری
  • نمک 1/2 قاشق چای خوری
  • باترمیلک 530 میلی لیتر
  • تخم مرغ 2 عدد
  • عصاره وانیل 1 قاشق چای خوری
  • کره آب شده 4 قاشق غذاخوری

طرز تهیه پنکیک باترمیلک

1. ترکیب کردن مواد خشک

در یک کاسه بزرگ، آرد، شکر، بکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید تا خوب ترکیب شوند.

2. ترکیب کردن مواد مرطوب

در یک کاسه جدا باترمیلک، تخم مرغ و عصاره وانیل را با هم مخلوط کنید و بعد به آرامی کره آب شده را داخل این مخلوط بریزید و هم بزنید.

3. مخلوط کردن مواد خشک و مرطوب

مواد خشک و مرطوب را با یکدیگر مخلوط کنید و با یاری یک قاشق چوبی آن را کمی هم بزنید. دقت کنید که مایه پنکیک باترمیلک را نباید زیاد مخلوط کرد وگرنه پنکیک ها خشک و بدون پف می شوند.

4. درست کردن پنکیک

یک تابه نچسب را روی شعله میانه قرار دهید. اجازه دهید تابه به خوبی گرم گردد. یک قاشق چای خوری روغن به تابه اضافه کنید و با استفاده از قاشق، به اندازه 1/4 پیمانه از مایه را داخل آن بریزید. اجازه دهید تا زمان ظاهر شدن حفره ها روی سطح مایه، پنکیک بپزد. با استفاده از کاردک یا کفگیر تخت پنکیک را با دقت برگردانید و تا زمان طلایی شدن هر دو طرف، به پختن آن ادامه دهید.

این کار را تا زمانی که تمام خمیر استفاده گردد تکرار کنید تا در نهایت 8 عدد پنکیک باترمیلک داشته باشید. بهتر است کف تابه را بین هر بار ریختن مایه، تمیز کنید.

پنکیک موز

اگر دنبال یک وعده مجذوب نماینده، لطیف و شیرین می گشت باید سراغ درست کردن دومین دستور پخت، یعنی پنکیک موز بروید. شاید قبلاً با نگاهی به مطلب برترین روش فریز کردن موز این میوه را منجمد نموده بودید اما باید بدانید راز تهیه پنکیک موز خوشمزه، استفاده از موزهای رسیده است. هر چه موزها رسیده تر باشند، طعم و مزه پنکیک هم بهتر خواهد شد.

مواد لازم برای تهیه پنکیک موز

  • باترمیلک 1 و 1/4 پیمانه
  • آرد سفید 1 و 1/2 پیمانه
  • شکر 1 قاشق غذاخوری
  • جوش شیرین 1 قاشق چای خوری
  • نمک 1/4 قاشق چای خوری
  • کره آب شده 3 قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ 2 عدد
  • عصاره وانیل 1 قاشق چای خوری
  • موز 2 عدد

طرز تهیه پنکیک موز

برترین ویژگی این دستور پخت آن است که با توجه به فصلی نبودن موز، در تمام طول سال می توانید این پنکیک خوشمزه را درست کنید. کافی است یک چنگال بردارید و مراحل زیر را دنبال کنید:

  • ابتدا با یاری یک چنگال موزهای رسیده را له کنید. بهتر است موزها کاملاً له شوند و تمام قسمت های پوره یک دست باشند.
  • در یک کاسه شکر را بریزید و بقیه مواد خشک پنکیک موز را روی آن الک کنید. وسط این مواد خشک یک حفره ایجاد کنید.
  • در یک کاسه دیگر مواد مرطوب را مخلوط کنید. بهتر است پوره موز را اول از همه و باتر میلک را در مرحله آخر اضافه کنید. با یاری همزن دستی مواد را کاملاً با یکدیگر مخلوط کنید.
  • مواد مرطوب را داخل حفره ای که در کاسه اول ایجاد نموده بودید بریزید. با استفاده از یک لیسک به آرامی مواد را کمی مخلوط کنید. زیاد هم زدن در این مرحله باعث می گردد پنکیک موز به خوبی پف نکند.
  • تابه را گرم کنید و پنکیک ها را به اندازه مساوی داخل آن بریزید. بعد از ظاهر شدن حفره ها روی پنکیک، آن ها را برگردانید تا هر دو طرف طلایی و برشته شوند.
  • از آنجا که این پنکیک ها با موز شیرین می شوند، در صورت تمایل می توانید 1 قاشق غذاخوری شکر دستور را حذف کنید.

پنکیک نوتلایی

دستور پخت سوم پنکیک ها به طرز دلپذیری با نوتلا یا شکلات صبحانه داغ پر شده است. این پنکیک ها بیشتر شبیه ساندویچ هایی لذیذ هستند که به خصوص در بین بچه ها هواداران زیادی دارند و درست کردن آن ها هم مثل آموزشی که در مطلب طرز تهیه کوکی نوتلا مرور کردیم کار ساده ای است. پس پیش به سوی تهیه پنکیک نوتلایی!

مواد لازم برای تهیه پنکیک نوتلایی

  • نوتلا یا شکلات آب شده 10 تا 12 قاشق غذاخوری
  • آرد سفید 1 و 1/2 پیمانه
  • بکینگ پودر 3 قاشق چای خوری
  • شکر 4 قاشق چای خوری
  • نمک 1/3 قاشق چای خوری
  • تخم مرغ 1 عدد
  • شیر 1 و 1/4 پیمانه
  • عصاره وانیل 1 قاشق چای خوری

طرز تهیه پنکیک نوتلایی

برای درست کردن این پنکیک های خوشمزه بهتر است از شکلات صبحانه بهره ببرید. اما اگر قبلاً مطلب طرز تهیه شکلات با پودر کاکائو را خوانده باشید و با یاری آن در خانه شکلات تهیه نموده اید، می توانید به روش بن ماری آن ها را آب کنید و در این پنکیک به کار ببرید:

  • یک کاغذ روغنی کف سینی فر قرار دهید. یک قاشق غذاخوری از نوتلا یا شکلات آب شده را با فاصله از هم روی آن بریزید و با پشت یک کاردک و با ملایمت آن ها را به شکل قرص های کوچک دربیاورید. سینی را به مدت دو ساعت در فریزر بگذارید تا شکلات منجمد گردد.
  • مطابق دستورهای قبلی در دو کاسه جداگانه مواد خشک و مرطوب را با یکدیگر مخلوط کنید. الک کردن مواد خشک را نباید فراموش کنید.
  • بعد از درست کردن یک حفره وسط مواد خشک، مواد مرطوب را به آن اضافه کنید و به آرامی مایه پنکیک نوتلایی را مخلوط کنید.
  • با یاری یک قاشق به اندازه 1/4 پیمانه از مایه را داخل تابه ای که از قبل گرم نموده اید بریزید. یک عدد از قرص های شکلاتی را درست وسط مایه بگذارید و با کمی از مایه روی آن را بپوشانید. بهتر است هر بار 2 تا 3 عدد قرص از فریزر خارج کنید تا شکلات ها سریع آب نشوند.
  • وقتی روی سطح پنکیک حفره تشکیل شد با یاری یک کفگیر تخت یا کاردک آن را برگردانید تا هر دو طرف پنکیک طلایی و برشته گردد.

پنکیک کره بادام زمینی و چیپس شکلات

شاید تا الان و با نگاه به مطلب طرز تهیه کوکی بادام زمینی از کره بادام زمینی به عنوان یک ماده اولیه برای تهیه شیرینی استفاده می کردید. قرار است در این دستور پنکیک کره بادام زمینی و چیپس شکلات، یک وعده لذیذ و عالی درست کنید که بیشتر مناسب عصرانه و میان وعده یا حتی دسر است. اگر چه هیچ کس نمی تواند جلوی عشاق پنکیک را بگیرد تا این ترکیب معرکه از بادام زمینی و شکلات را هنگام صبحانه هم نخورند!

مواد لازم برای تهیه پنکیک کره بادام زمینی و چیپس شکلات

  • آرد سفید 1 پیمانه
  • شکر 1/4 پیمانه
  • بکینگ پودر 1 و 1/2 قاشق چای خوری
  • نمک 1/4 قاشق چا ی خوری
  • کره بادام زمینی 1/2 پیمانه
  • عصاره وانل 1 قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ 1 عدد
  • شیر 1 پیمانه
  • چیپس شکلات 1/2 پیمانه

طرز تهیه پنکیک کره بادام زمینی و چیپس شکلات

این پنکیک ها تمامی ویژگی های لازم برای یک وعده دلچسب را دارند. کره بادام زمینی در بافت پنکیک ها ذوب می گردد و آن ها را غلیظ و لطیف می نماید، در حالی که چیپس های شکلات، شیرینی را برای هر لقمه ای از پنکیک به ارمغان می آورد:

  • در کاسه ای میانه، آرد، شکر، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید.
  • در کاسه بزرگ تر و قابل استفاده در مایکروفر، کره بادام زمینی را به مدت 15 ثانیه حرارت دهید. کره آب شده را از مایکروفر خارج و وانیل را به آن اضافه کنید. سپس تخم مرغ را کمی بزنید تا از حالت لختگی خارج گردد و با کره و وانیل مخلوط کنید.
  • شیر را داخل مواد بریزید و مخلوط کنید. کره بادام زمینی ممکن است کمی حالت کلوخه ای پیدا کند ولی سعی کنید به حدی هم بزنید تا مواد کاملاً ترکیب شوند.
  • مواد خشک را داخل مواد مرطوب بریزید و یکی دو بار هم بزنید. چیپس شکلات را اضافه کنید.
  • تابه را از قبل گرم کنید و کف آن کمی روغن بریزید. با یاری قاشق به اندازه 1/4 پیمانه از مایه را داخل آن بریزید و تا زمان ظاهر شدن حفره ها روی سطح پنکیک به پختن ادامه دهید.
  • با یاری کفگیر تخت یا کاردک پنکیک را برگردانید تا هر دو طرف آن برشته و طلایی گردد.
  • بهتر است این پنکیک ها را داغ سرو کنید. در صورت تمایل می توانید اندازهی کره بادام زمینی را دوباره آب کنید و روی پنکیک ها بریزید.

پنکیک آلمانی یا داچ بی بی

داچ بی بی پنکیکی ساده اما واقعاً خاص است. حتی شاید در نگاه اول شبیه کرپ به نظر برسد و با تماشا آن یاد مطلب طرز تهیه کرپ با ماست بیفتیم. اما در اصل با یک نوع متفاوت و مجذوب نماینده از پنکیک روبرو هستیم و به همین علت هم پنجمین دستور پخت را به این وعده خوشمزه اختصاص داده ایم.

مواد لازم برای تهیه پنکیک آلمانی یا داچ بی بی

  • تخم مرغ 3 عدد
  • آرد سفید 1/2 پیمانه
  • شیر 1/2 پیمانه
  • شکر 1 قاشق غذاخوری
  • عصاره وانیل 1 قاشق چای خوری
  • کره آب شده 3 قاشق غذاخوری
  • جوز هندی به اندازه لازم
  • نمک به اندازه لازم

طرز تهیه پنکیک آلمانی یا داچ بی بی

برای تهیه این پنکیک به یک مخلوط کن و تابه چدنی احتیاج دارید و بهتر است آن را داخل فر درست کنید. مواد اولیه را آماده و تابه را گرم کنید و منتظر جادوی این پنکیک باشید:

  • فر را با دمای 220 درجه گرم کنید. یک تابه مخصوص فر (ترجیحاً تابه چدن) را در آن قرار دهید و بگذارید حداقل 8 دقیقه گرم گردد.
  • در همین حین، در ظرف مخلوط کن تخم مرغ، آرد، شیر، شکر، نمک، جوز هندی و وانیل را با هم مخلوط کنید و 30 ثانیه با سرعت بالا هم بزنید تا یکدست گردد. داخل مخلوط کن را با لیسک بتراشید تا مطمئن شوید که تمام مایه یکدست گردد. دوباره به مدت 30 ثانیه با سرعت کم هم بزنید.
  • تابه را با احتیاط و با استفاده از دستکش از فر خارج کنید. 3 قاشق غذاخوری کره را به تابه داغ اضافه کنید و بچرخانید تا کف و کناره های تابه را بپوشاند و کاملاً آب گردد.
  • خمیر را به قالب کره ای اضافه کنید. سپس به مدت 16-18 دقیقه یا تا زمانی که پنکیک پف کند و لبه های آن برشته و طلایی گردد بپزید.
  • تابه را با احتیاط از فر خارج نموده و پنکیک را بلافاصله سرو کنید.

پنکیک لیموترش و پنیر ریکوتا

در ابتدای مطلب اشاره کردیم که جهانی پنکیک ها بسیار متنوع و بزرگ است. پس جای تعجبی ندارد که حتی لیموترش را هم می توان وارد این جهان کرد. طرز تهیه این پنکیک بسیار راحت است و دقیقاً شبیه مطلبی که در طرز تهیه تارت لیمو خانگی مرور کردیم، با درست کردن آن عطر لیمویی فوق العاده ای فضای خانه را پر می نماید. در کنار این ویژگی ها یک ماده خوشمزه و با پروتئین بالا، یعنی پنیر ریکوتا هم این پنکیک را همراهی می نماید.

مواد لازم برای تهیه پنکیک لیموترش و پنیر ریکوتا

  • آرد سفید 1 و 1/2 پیمانه
  • بکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری
  • شکر 3 قاشق غذاخوری
  • نمک 1/2 قاشق چای خوری
  • شیر 1 پیمانه
  • پنیر ریکوتا 1/2 پیمانه
  • تخم مرغ 2 عدد
  • عصاره وانیل 1 قاشق چای خوری
  • آب لیموترش 2 قاشق غذاخوری
  • پوست رنده شده لیموترش 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه پنکیک لیموترش و پنیر ریکوتا

ترکیب خامه ای پنیر و ترشی لیمو، طعم این پنکیک را بسیار دلنشین می نماید. این پنکیک ها به تاپینگ خاصی احتیاج ندارد، اما می توانید میوه هایی مانند تمشک تازه یا بلوبری را به آن اضافه کنید:

  • دو کاسه، یکی بزرگ، یکی میانه بردارید. در یک کاسه بزرگ، مواد خشک یعنی آرد، بکینگ پودر، شکر و نمک را با همزن بزنید تا خوب ترکیب شوند.
  • در کاسه میانه، شیر و ریکوتا را اضافه کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط شوند. سپس تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و بین هر بار اضافه کردن آن ها، مخلوط را خوب هم بزنید. سپس وانیل، آب لیموترش و پوست رنده شده و تازه لیموترش را اضافه کنید. می توانید به اندازه 1/4 قاشق غذاخوری از پوست ها را برای تزئین پنکیک کنار بگذارید.
  • وسط مواد خشک یک حفره درست نموده و مواد مرطوب مخلوط شده را به آن اضافه کنید. مایه این پنکیک احتیاجی به هم زدن زیاد ندارد و فقط کافی است با لیسک کمی آن را با حالت چرخشی زیر و رو کنید.
  • داخل تابه کمی کره بریزید و آن را آب کنید. وقتی کره شروع به جوشیدن کرد با استفاده از یک قاشق به اندازه 1/4 پیمانه از مایه را داخل تابه بریزید و کمی به آن شکل دهید.
  • تا زمانی که روی سطح پنکیک حفره هایی ظاهر شوند به پختن ادامه دهید. بعد با استفاده از کاردک یا کفگیر تخت آن را برگردانید تا هر دوطرف پنکیک طلایی گردد.
  • می توانید هنگام سرو این پنکیک کمی از پوست رنده شده لیموترش، یک اسکوپ پنیر ریکوتا و کمی پودر قند روی آن بریزید.

پنکیک ردولوت

اینکه یک وعده غذایی هم از نظر ظاهر و هم از لحاظ مزه لوکس و مجذوب نماینده به نظر برسد شاید کار سختی باشد، اما این پنکیک های مخملی هر دوی این ویژگی ها را با هم دارند. قبلاً در کتاب کاله طرز تهیه کیک ردولوت را با هم مرور نموده و با طعم و رنگ خاص آن آشنا شده بودیم. به همین علت آخرین دستور پخت پنکیک ها را به این وعده قرمزرنگ اختصاص دادیم که کمتر کسی می تواند در مقابل آن مقاومت کند.

مواد لازم برای تهیه پنکیک ردولوت

  • آرد سفید 2 پیمانه
  • شکر 1/4 پیمانه
  • بکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری
  • جوش شیرین 1/4 قاشق چای خوری
  • نمک 1/2 قاشق چای خوری
  • شیر 1 و 3/4 پیمانه
  • کره آب شده 3 قاشق غذاخوری
  • عصاره وانیل 1 قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ 1 عدد
  • رنگ خوراکی قرمز به اندازه لازم

طرز تهیه پنکیک ردولوت

قبل از شروع کار بهتر است توجه داشته باشید که اگر رنگ خوراکی شما پودری است باید آن را به مواد خشک اضافه کنید. اما اگر از رنگ خوراکی ژله ای استفاده می کنید باید آن را با مواد مرطوب پنکیک مخلوط کنید:

  • در یک کاسه بزرگ، آرد، شکر، بکینگ پودر، جوش شیرین، رنگ خوراکی (پودری) و نمک را با هم مخلوط کنید. در مرکز آن یک حفره ایجاد کنید و شیر، وانیل و تخم مرغ را داخل مواد بریزید.
  • همه را خوب با هم مخلوط کنید تا ترکیب شوند. می توانید از قاشق چوبی یا لیسک بهره ببرید. اگر در مخلوط توده وجود داشته باشد اشکالی ندارد.
  • مایه را به مدت 10 دقیقه کنار بگذارید تا استراحت کند.
  • یک تابه نچسب را روی حرارت میانه گرم کنید. کمی کره اضافه کنید تا کف تابه چرب گردد. با قاشق به اندازه 1/4 پیمانه از مایه را داخل تابه بریزید. صبر کنید تا روی سطح پنکیک حفره ظاهر گردد و بعد با کفگیر تخت یا کاردک آن را برگردانید تا طرف دیگر هم طلایی گردد.
  • می توانید لابه لای این پنکیک ها را با پنیر خامه ای نرم شده پر نموده و روی آن را با توت فرنگی، خامه فرم گرفته یا عسل تزئین کنید.

پنکیک های رژیمی

پنکیک با وجود طعم عالی و طرز تهیه آسان شاید وعده چندان مناسبی برای افراد دارای رژیم غذایی نباشد. اما در صورتی که به جای شکر از سایر شیرین نماینده ها بهره ببرید و البته در انتخاب نوع تاپینگ ها هم وسواس به خرج دهید، به راحتی می توانید پنکیک را در رژیم غذایی خودتان جا دهید. به همین علت در ادامه دو دستور پخت پنکیک رژیمی را به اشتراک می گذاریم تا این دسته از عشاق پنکیک هم از لذت خوردن آن بی نصیب نمانند.

پنکیک ماست یونانی

این پنکیک های پف دار و لذیذ به صبحانه شما طعمی سرشار از پروتئین اضافه می نمایند. در مطلب فواید ماست برای سلامتی به مزایای مصرف منظم این محصول لبنی اشاره نموده بودیم. با توجه به این موضوع، پنکیک ماست یونانی به علت اضافه کردن ماست و استفاده از آرد سفید و سبوس دار، نسبت به پنکیک های کلاسیک سالم تر است.

مواد لازم برای تهیه پنکیک ماست یونانی

  • آرد سبوس دار 1 پیمانه
  • آرد سفید 1 پیمانه
  • بکینگ پودر 4 قاشق چای خوری
  • نمک 1/4 قاشق چای خوری
  • عسل 1 قاشق غذاخوری
  • شیر بادام بدون شکر 1 و 1/2 پیمانه
  • تخم مرغ 2 عدد
  • وانیل 1 قاشق چای خوری
  • ماست یونانی کم چرب 1/2 پیمانه

طرز تهیه پنکیک ماست یونانی

این پنکیک ها با وجود رژیمی بودن برترین انتخاب برای شروع یک روز پر انرژی هستند. پس بدون معطلی دست به کار شوید و مراحل زیر را دنبال کنید:

  • در یک کاسه بزرگ آرد سبوس دار، آرد سفید، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید.
  • عسل را به مدت 20 ثانیه در مایکروفر حرارت دهید.
  • در یک کاسه کوچک شیر، تخم مرغ و عصاره وانیل را با هم مخلوط کنید. در آخر عسل را اضافه کنید و با همزن به مدت 1 دقیقه روی دور کند مواد را مخلوط کنید.
  • مخلوط مواد مرطوب را وسط مخلوط مواد خشک بریزید و هم بزنید. ماست را اضافه کنید و تا زمانی که مایه کاملاً یک دست گردد به هم زدن ادامه دهید.
  • مطابق دستورهای قبلی و به اندازه 1/4 پیمانه از مایه را داخل تابه ای که از قبل گرم شده است بریزید و تا زمان طلایی شدن هر دو طرف به پختن آن ها ادامه دهید.
  • خوردن پنکیک بدون تاپینگ شاید چندان دلچسب نباشد اما همان طور که قبلاً در مطلب آووکادو چیست به مزایای آووکادو برای تناسب اندام اشاره کردیم، برترین همراه این پنکیک می تواند همین میوه باشد.

پنکیک اوتمیل

همان طور که در مطلب اوتمیل چیست به فواید و ارزش غذایی بالای اوتمیل اشاره نموده بودیم، این پنکیک های خوشمزه هم یک میان وعده کامل و البته بدون گلوتن هستند. رطوبت و سبکی این پنکیک های بدون آرد را با استفاده از ماست یونانی حفظ می کنیم و بافت دلپذیر آن کاملاً مناسب برای یک وعده کاملاً سالم و رژیمی است.

مواد لازم برای تهیه پنکیک اوتمیل

  • روغن نارگیل آب شده 2 قاشق غذاخوری
  • ماست یونانی کم چرب 3/4 پیمانه
  • شیر کم چرب 1/2 پیمانه
  • اوتمیل 2 پیمانه
  • تخم مرغ 2 عدد
  • عصاره وانیل 1 قاشق چای خوری
  • پودر دارچین 1/2 قاشق چای خوری
  • بکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری
  • نمک 1/2 قاشق چای خوری
  • آجیل مخلوط بوداده 1/2 پیمانه

طرز تهیه پنکیک اوتمیل

این پنکیک به علت عدم استفاده از آرد انتخابی بسیار مناسب برای افرادی است که نسبت به مصرف گلوتن حساسیت دارند. ضمن آن که با وجود اندازه متناسب کالری، قند و چربی آن نیز بسیار پایین است:

  • روغن نارگیل، ماست یونانی، شیر، 1/4 پیمانه اوتمیل، تخم مرغ، وانیل، پودر دارچین، بکینگ پودر و نمک را داخل مخلوط کن بریزید.
  • آنقدر هم بزنید تا خمیر یک دست گردد. در صورت احتیاج کناره های مخلوط کن را با یک لیسک به سمت داخل منتقل کنید. به هم زدن ادامه دهید تا جایی که هیچ اثری از اوتمیل باقی نمانده باشد.
  • مخلوط کن را خاموش کنید. به جامانده اوتمیل و آجیل را داخل مایه بریزید اما دیگر احتیاجی به مخلوط کردن آن نیست. اجازه دهید مایه به مدت 10 دقیقه استراحت کند. در این حین تابه نچسب را گرم کنید.
  • وقتی ماهیتابه داغ شد، به اندازه 1/4 پیمانه از مایه را داخل آن بریزید. اجازه دهید طرف اول پنکیک تا زمانی که حفره های کوچکی روی آن ایجاد گردد، به آرامی بپزد.
  • با یک کفگیر تخت یا کاردک پنکیک را برگردانید تا هر دو سمت آن برشته و طلایی گردد.
  • می توانید این پنکیک را به همراه عسل یا میوه سرو کنید.
منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه پنکیک به 9 روش راحت و سریع" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پنکیک به 9 روش راحت و سریع"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید