طرز تهیه ناگت مرغ خانگی ترد و خوشمزه با تمام نکات
به گزارش وبلاگ روزنوشت، اگر در پی یک غذای ساده و خوشمزه برای امروزتان هستید طرز تهیه ناگت مرغ خانگی انتخاب مناسبی است که می تواند روزتان را دل پذیرتر کند. ناگت مرغ یا مرغ سوخاری از فست فودی های پرطرفدار در میان بچه ها و بزرگسالان هستند که معمولا بیشتر افراد ترجیح می دهند آن ها را بیرون از خانه میل نمایند؛ اما ناگت مرغ خانگی سالم و مطمئن تر از بسته های منجمد همراه با مواد نگهدارنده یا ناگت هایی است که در فست فودی ها می توانید سفارش دهید. در ادامه این مطلب ما طرز تهیه ناگت مرغ را با تمام نکات و عکس مرحله به مرحله در اختیارتان قرار دادیم تا تنها با کمی حوصله بتوانید به سادگی یک غذای خوشمزه تهیه کنید.
اگر دوست دارید پخت یک غذای ساده با بچه ها را هم تجربه کنید، ناگت مرغ برترین گزینه برای بازی و آشپزی است. شما بعلاوه می توانید ناگت مرغ را با پنیر چدار ورقه ای و زیتون به عنوان فینگرفود در دورهمی هایتان سرو کنید و از طعم آن در کنار دوستان و خانواده لذت ببرید. در ادامه این مطلب با طرز تهیه ناگت مرغ خانگی همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه ناگت مرغ
- سینه مرغ بدون پوست و استخوان دو عدد
- زرده تخم مرغ دو عدد
- پودر سوخاری یک پیمانه
- پنیر پارمسان پودری کاله خرید آنلاین یک دوم پیمانه
- آرد سفید معمولی یک دوم پیمانه
- پودر سیر یک قاشق چای خوری
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
- آویشن خشک شده به مقدار لازم
- روغن سرخ کردنی یک پیمانه
طرز تهیه ناگت مرغ خانگی با تمام نکات
مرحله اول
غذاهای سوخاری مثل رولت مرغ سوخاری یا ناگت از آن دسته خوراکی هایی هستند که کمتر کسی در خانه تهیه می نماید؛ چرا که بیشتر مردم باور دارند مرغ سوخاری یا ناگت های آماده و رستورانی خوشمزه تر هستند. اما به شما اطمینان می دهیم اگر طبق این دستور ناگت های مرغ را تهیه کنید نه تنها وعده ای سالم تر و با کیفیت تر خواهید داشت بلکه طعم خوشمزه آن غافلگیرتان خواهد نمود. برای آغاز ابتدا سینه های مرغ را به تکه های کوچک تقسیم کنید. این مقدار ناگت های شما خواهد بود.
مرحله دوم
تکه های مرغ را با آرد، پودر سیر، نمک و یک چهارم قاشق چای خوری فلفل در یک کاسه هم بزنید. این کار را ادامه دهید تا تمام تکه های مرغ به مواد آغشته شوند. سپس پودر سوخاری, آویشن خشک و ریحان خشک را درون ظرف دیگری بریزید و کنار بگذارید.
مرحله سوم
زرده تخم مرغ ها را جدا نموده و همراه با یک قاشق غذاخوری آب در یک کاسه میانه هم بزنید تا یک دست شوند. تکه های مرغ را از مخلوط آرد دربیاورید و در کاسه تخم مرغ ها غوطه ور کنید. سپس در ظرف پودر سوخاری و سبزیجات خشک آن ها را بچرخانید. می توانید تکه ها را در ظرف پودر سوخاری قرار دهید و با دست پودر را روی مرغ ها بریزید. سپس ناگت ها را در یک ظرف تمیز قرار دهید.
مرحله چهارم
در این قسمت از تهیه ناگت خانگی روغن مخصوص سرخ کردنی را در یک ماهی تابه گود و بزرگ بریزید و روی حرارت میانه قرار دهید. بعد از داغ شدن روغن ناگت های آغشته به مواد را آرام در روغن قرار دهید تا پخته و سرخ شوند. برای هر بار سرخ کردن مرغ ها حدود هشت دقیقه زمان کافی است. در نهایت با فرو کردن یک خلال دندان در مرغ های در حال سرخ شدن می توانید از مقدار خام یا پخته بودن مرغ ها آگاه شوید. ضمناً حواستان به مواد دور مرغ ها هم باشد که از بین نرود پس با احتیاط آن ها را در ماهیتابه قرار دهید.
مرحله پنجم
ناگت ها را زمانی از روغن خارج می کنیم که رنگ طلایی آن نشان از پخت کامل را داشته باشد. برای درآوردن ناگت ها از کف گیرهای سوراخ دار بهره ببرید. بشقابی را آماده کنید و روی آن را با دستمال کاغذی بپوشانید و ناگت های سرخ شده را روی دستمال های کاغذی قرار دهید تا روغن اضافه آن ها کشیده گردد. سپس پنیر پارمسان پودری را روی آن ها بریزید و در کنار سس عسل و خردل یا دیپ اسفناج یا چدار نوش جان کنید. حالا وقت چیدن سفره با ناگت های خانگی خوشمزه شما و دیپ سس ها است.
نکات طرز تهیه ناگت مرغ خانگی
- برای خوشمزه تر شدن ناگت ها می توانید هنگام سرو از دیپ پنیر گودا بهره ببرید.
- اگر می خواهید ناگت ها بافت یک دستی داشته باشند و بعد از پخت ترد شوند، می توانید مرغ را چرخ کنید و مراحل ذکر شده را طی کنید و مرغ های را با دست گلوله گلوله کنید. (مراحل بعدی کاملا یکسان است)
- اگر گیاه خوار هستید کافی ست این دستور پخت را کمی تغییر دهید. به جای مرغ می توانید از لوبیا پخته بهره ببرید و به جای تخم مرغ نیز از پودر تخم مرغ گیاهی بهره ببرید.
- برای پخت ناگت مرغ خانگی می توانید به جای سرخ کردن از هوا پز نیز بهره ببرید.