طرز تهیه کوکو بادمجان

به گزارش وبلاگ روزنوشت، خبرنگارانـ کوکو یکی از غذا های خوشمزه و محبوب ایرانی هاست که در برنامه غذایی ما جایگاه ویژه ای دارد. تهیه کوکو معمولاً آسان است و زمان کمی برای طبخ احتیاج دارد؛ بعلاوه مواد تشکیل دهنده آن ساده و در دسترس است. کوکو ها انواع متفاوتی دارند و بسیار متنوع هستند. برای مثال می توان به کوکو سبزی، کوکو سیب زمینی، کوکو مرغ، کوکو لوبیا سبز، کوکوی سبزیجات، کوکوی کدو سبز و... اشاره نمود که نشان دهنده تنوع این غذاست.

طرز تهیه کوکو بادمجان

به گزارش وبلاگ روزنوشت، کوکوی بادمجان یکی از انواع کوکو های سبزیجات است که به علت داشتن بادمجان در ترکیباتش ارزش غذایی بالایی دارد؛ بعلاوه یک شام سبک و مقوی است. کوکو بادمجان برای گیاه خواران نیز یک غذای کامل و مغذی محسوب می گردد. در ادامه این مطلب طرز تهیه کوکو کدو بادمجان همراه با نکات مهم و فوت و فن های مربوط به تهیه آن تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.

مواد لازم برای تهیه کوکو بادمجان

بادمجان: 3 عدد

قارچ: 5 عدد

تخم مرغ: 2 عدد

آرد گندم: 4 قاشق غذاخوری

پیاز: 1 عدد

سیر: 2 حبه

جعفری ساطوری شده: 2 قاشق غذاخوری

نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به میزان لازم

روغن برای سرخ کردن: به میزان لازم

نکات مربوط به مواد اولیه

1 ـ نکات مربوط به بادمجان

بادمجان از سبزیجات مورد علاقه ما ایرانی هاست که در بسیاری از غذا ها از آن استفاده می کنیم. شاید برایتان جالب باشد بدانید که بادمجان سرشار از ویتامین، کلسیم، فسفر، فیبر، پتاسیم، ضد سرطان است و برای قلب هم بسیار مفید است. هنگام خرید بادمجان سعی کنید از بادمجان های چین اول بهره ببرید؛ چون بادمجان های چین دوم و سوم معمولاً پر تخم و تلخ هستند. بعلاوه موقع خرید بادمجان حتماً بادمجان های براق، کشیده و سنگین را انتخاب کنید. حواستان باشد که بادمجان زخمی نباشد. هنگام خرید بادمجان توجه کنید که کلاهک بادمجان هرچه کشیده تر باشد، نشان از شیرین بودن آن است.

2 ـ نکات مربوط به قارچ

قارچ طبع گرمی دارد و سرشار از پروتئین، ویتامین، مواد معدنی، آمینو اسید، فیبر، مس، آهن، آنتی اکسیدان، آمینو اسید و... است؛ بعلاوه در پیش گیری از سرطان سینه و پروستات موثر است و سیستم ایمنی بدن را تقویت می نماید. هنگام خرید قارچ به این نکته توجه داشته باشید که قارچ تازه حتماً نباید سفید و شفاف باشد. یکی از راه های تشخیص قارچ سالم این است که قارچ باید تا حدودی سنگین باشد. اگر قارچ سبک و توخالی باشد، سالم نیست. کلاهک قارچ سالم نباید شکاف داشته باشد؛ بعلاوه بهتر است قارچ هایی را که روی پوست آن ها لکه قهوه ای دارند، خریداری نکنید و اگر خریداری کردید، حتماً به صورت پخته آن را مصرف کنید.

3 ـ نکات مربوط به پیاز

اگر بخواهیم به طور مختصر در خصوص کاربرد انواع پیاز ها شرح بدهیم، باید از پیاز زرد که معروف ترین عضو خانواده پیازهاست، آغاز کنیم. این پیاز برترین گزینه برای پخت و پز است. پیاز سفید طعم ملایم تری نسبت به پیاز زرد دارد. از نظر کاربرد تقریباً مثل پیاز قرمز است و می گردد آن را به صورت خام خورد و یا در سالاد ها از آن استفاده کرد.

پیاز قرمز نسبت به پیاز سفید و زرد فیبر بیشتری دارد و به خاطر رنگ زیبایش می توان از آن برای تزئین بشقاب غذا هم استفاده کرد. علاوه بر این برای کبابی کردن، سالاد و ساندویچ ها هم انتخاب مناسبی است. پیاز های قرمز به میزان کافی عطر و طعم به غذا نمی دهند؛ بنابراین برای پخت و پز معمولاً مورد استفاده قرار نمی گیرند.

طرز تهیه کوکو بادمجان

1 ـ برای آغاز کار ابتدا بادمجان و قارچ را رنده کنید. بعد از اینکه رنده کردید، کمی مواد را فشار بدهید تا آب اضافی آن خارج گردد؛ سپس آب جمع شده داخل ظرف را بیرون بریزید.

2 ـ در مرحله بعد پیاز و سیر را رنده و به بادمجان اضافه کنید؛ سپس تخم مرغ، جعفری ساطوری شده، آرد گندم، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا تخم مرغ با همه مواد مخلوط گردد.

3 ـ یک ماهی تابه نچسب را روی اجاق گاز بگذراید و کمی روغن داخل آن بریزید. اجازه بدهید روغن کاملا داغ گردد، سپس یک قاشق غذاخوری از مایه کوکو بردارید و به صورت قاشقی داخل روغن بریزید. اجازه بدهید یک سمت کوکو سرخ گردد؛ سپس کوکو را برگردانید تا سمت دیگرش هم سرخ گردد. بعد از اینکه کوکو سرخ شد، آن را روی دستمال جذب روغن بگذارید تا چربی اضاف کوکو گرفته گردد؛ سپس سرو کنید، نوش جان.

نکته

برای امتحان ابتدا یک دانه کوکو را داخل روغن بریزید، اگر دیدید دارد وا می رود، به بقیه مایه کوکو کمی دیگر آرد گندم اضافه کنید. این کوکو را می توانید به صورت یک تخته هم درست کنید.

منبع: فرارو

به "طرز تهیه کوکو بادمجان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کوکو بادمجان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید