سامسونگ جدیدترین راهکارهای زیست محیطی خود را گفت

به گزارش وبلاگ روزنوشت، سامسونگ استراتژی نو زیست محیطی خود را در قالب یک برنامه جامع با هدف پیوستن به کوشش های جهانی برای مقابله با تغییرات آب و هوایی اظهار داشت.

سامسونگ جدیدترین راهکارهای زیست محیطی خود را گفت

این نقشه راه شامل تعهداتی برای به صفر رساندن انتشار کربن در فراوری محصولات و برنامه هایی برای استفاده بیشتر از انرژی های تتازهپذیر و سرمایه گذاری و پژوهش در فناوری های تازه برای توسعه محصولات با انرژی کارآمد، افزایش استفاده مجدد از آب و توسعه فناوری جذب کربن است. به صفر رساندن کربن در همه فعالیت های بخش محصولات (تا سال 2030) و بخش نیمه هادی ها (تا سال 2050) اصلی ترین هدف این برنامه است.

سامسونگ اخیرا به RE100 پیوسته است که ابتکاری جهانی در کوشش برای به 100 درصد رساندن انرژی های تتازهپذیر است. به عنوان بخشی از این تعهد، این شرکت میخواهد احتیاجهای برق تمام بازارهای بین المللی را که در خارج از کره فعالیت می نماید، در طی 5 سال با انرژی های تتازهپذیر تامین کند.

جونگ هی هان، معاون رئیس هیات مدیره و مدیرعامل سامسونگ در این باره می گوید : بحران های اقلیمی یکی از بزرگترین چالش های عصر ماست. سامسونگ به منظور مقابله با تهدیداتی که تغییرات اقلیمی به وجود آورده، طرح جامعی را شامل برنامه های گسترده برای کاهش انتشار گازهای گلخانه ای، برقراری شیوه های تازه پایداری زیست محیطی و توسعه فناوری ها و محصولات نوآورانه سازگار با محیط زیست تهیه نموده است.

با توجه به احتیاج برای اتخاذ روینمودهای نوآورانه در حوزه اقتصاد پایدار، سامسونگ تا سال 2030 بیش از هفت تریلیون وون در طرح های زیست محیطی خود سرمایه گذاری خواهد نمود. این رقم صرف برنامه های صرفه جویی در آب، توسعه جمع آوری پسماندهای الکترونیکی و کاهش آلاینده ها می گردد و هزینه های مربوط به توسعه استفاده از انرژی های تتازهپذیر را در برنمی گیرد.

به صفر رسیدن انتشار کربن تا سال 2050

برنامه سامسونگ این است که تا سال 2050 انتشار کربن را چه به شکل مستقیم یا غیرمستقیم به صفر برساند. با رسیدن به این هدف در سال 2050، سامسونگ انتظار دارد بتواند معادل 17 میلیون تن از فراوری دی اکسید کربن را کاهش دهد. برای پیشبرد این کوشش ها، سامسونگ سرمایه گذاری هنگفتی را برای تاسیسات تصفیه کربن انجام خواهد داد.

هدف تطبیق مصرف برق با انرژی های تتازهپذیر برای جنوب غربی آسیا و ویتنام، سال 2022، برای آمریکای مرکزی و لاتین سال 2025 و برای جنوب شرقی آسیا، کشورهای مستقل مشترک المنافع و آفریقا تا سال 2027 است. در ایالات متحده آمریکا، چین و اروپا، که در زمینه توسعه استفاده از انرژی های تتازهپذیر پیشرفت داشته اند، سامسونگ میخواهد به سمت توسعه قراردادهای خرید انرژی تتازهپذیر (PPA) حرکت کند.

محصولات بسیار کم مصرف

بخشی از تعهد سامسونگ، برای سیاره ای سالم تر اطمینان از صرفه جویی در روند فراوری و کم مصرف تر کردن محصولاتش است و در عین حال تضمین می نماید که کل چرخه عمر محصول از تامین مواد خام تا دفع و بازیافت، پایدارتر گردد. سامسونگ میخواهد از فناوری های تازه کم مصرف برای کاهش مصرف انرژی در لوازم الکترونیکی خود استفاده کند. این شرکت، فناوری های کم مصرف را تا سال 2030 در هفت محصول اصلی شامل گوشی های هوشمند، یخچال، ماشین لباسشویی، سیستم های تهویه مطبوع، تلویزیون، نمایشگر و کامپیوترهای شخصی اجرا خواهد نمود که در مقایسه با محصولات سال 2019 تا 30 درصد انرژی کمتری مصرف می نماید.

به حداکثر رساندن گردش منابع در کل چرخه عمر محصول

سامسونگ کوشش های خود را برای افزایش بهره وری محصولات الکترونیکی در کل چرخه عمر آنها، از تامین مواد خام تا پسماند و بازیافت، دوچندان می نماید تا هر منبعی با کمترین تاثیر ممکن بر محیط زیست استفاده گردد. سامسونگ، میخواهد تا سال 2030 سیستمی ایجاد کند که در آن مواد معدنی استخراج شده از تمام باتری های پسماند، قابل استفاده مجدد باشد. بعلاوه تا سال 2030 این شرکت میخواهد 50 درصد از پلاستیک مورد استفاده در محصولات خود را از رزین بازیافتی ترکیب کند. این عدد تا سال 2050 به 100 درصد خواهد رسید. تجربه مدل گلکسی Z Fold4 که با ترکیب پلاستیک های بازیافتی و تورهای ماهیگیری رها شده در اقیانوس ساخته شده، به زودی به محصولات دیگر نیز توسعه خواهد یافت.

برای دستیابی به پایداری بیشتر، سامسونگ میخواهد تا سال 2030، دامنه سیستم جمع آوری پسماند های الکترونیکی خود را از 50 کشور به حدود 180 کشور توسعه دهد. از این طریق، سامسونگ می تواند اندازه پسماندهای الکترونیکی جمع آوری شده خود در بازه سال های 2009 تا 2030 را به 10 میلیون تن برساند. منظره سامسونگ در این زمینه رسیدن به عدد 25 میلیون تن تا سال 2050 است.

حفاظت از آب و اقدامات مرتبط با تصفیه آلاینده ها

استراتژی زیست محیطی تازه سامسونگ شامل حداکثر کردن بهره وری منابع آبی است. با افزایش ظرفیت فراوری نیمه هادی در داخل کره، پیش بینی می گردد که احتیاج روزانه به برداشت آب از تا سال 2030، دو برابر گردد در نتیجه شرکت متعهد شده است که استفاده مجدد از آب را به حداکثر برساند.

سامسونگ میخواهد استفاده مجدد از آب را با بهبود سیستم تصفیه خود توسعه دهد و تا سال 2030، اندازهی برابر با آب مصرفی خود را به وسیله پروژه های احیای آب مانند بهبود کیفیت و احیای آب های جاری، جبران کند. به طور همزمان در بخش نیمه هادی، هدف سامسونگ استفاده از فناوری های تازهی است که آلاینده های هوا و آب در فرایند فراوری را حذف و قبل از تخلیه، آن ها را تصفیه می نماید.

سامسونگ میخواهد تا سال 2025 گواهینامه صفر شدن اندازه پسماند را از سازمان Underwriters Laboratories(UL) برای تمام عملیات های جهانی خود دریافت کند.

سرمایه گذاری و توسعه فناوری های نوآورانه برای آینده ای پایدار

سامسونگ میخواهد بر توسعه فناوری های جذب و استفاده از کربن برای کاهش انتشار آن و فناوری های هوای پاک برای کاهش ذرات معلق به عنوان یک چالش اقلیمی در سطح جهانی تمرکز کند.

موسسه فناوری های پیشرفته سامسونگ (SAIT) در سپتامبر سال 2021 بخشی را برای تحقیق درباره جذب کربن تاسیس کرد که اولین نهاد از نوع خود در صنعت نیمه هادی به شمار می رود. ماموریت اصلی این موسسه، توسعه و تجاری سازی، فناوری های جذب و استفاده از کربن است که ذخیره کربن تخلیه شده از سایت های صنعتی نیمه هادی و تبدیل آن به یک منبع قابل استفاده را ممکن می سازد. فناوری های پیشرفته ابتدا و از سال 2030 در خطوط فراوری نیمه هادی ها و سپس برای سایر بخش های شرکت اعمال خواهد شد.

این شرکت بعلاوه فناوری های هوای پاک از جمله سیستم های فیلتراسیون تازه را برای کاهش ذرات معلق توسعه خواهد داد و میخواهد از سال 2030، استفاده از آن را در جوامع محلی نیز توسعه دهد.

علاوه بر این سامسونگ میخواهد استارتاپ های حوزه فناوری سبز را شناسایی و بر روی آن ها سرمایه گذاری کند. این شرکت بعلاوه به وسیله مرکز C-Lab و برنامه های شتاب دهی داخلی، متعهد به پرورش ایده ها و حمایت از پروژه هایی است که در زمینه مقابله با تغییرات آب وهوایی و اقلیمی فعالیت می نمایند.

منبع: فوت و فن

به "سامسونگ جدیدترین راهکارهای زیست محیطی خود را گفت" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "سامسونگ جدیدترین راهکارهای زیست محیطی خود را گفت"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید