طرز تهیه خورشت بامیه؛ غذای خاکستری!
به گزارش وبلاگ روزنوشت، خورشت بامیه همواره جزو غذاهایی بوده که اکثرا روی خوشی به آن نشان نداده اند؛ گیاهی سرشار از ویتامین و خواص که همواره مهجور مانده و دست رد به سینه اش زده اند. روش پخت متفاوت این خورشت اما می تواند طعم متفاوتی را به سفره غذایی مان اضافه کند و تبدیل به غذایی گردد که در فصل اش از تمام فرآورده هایش استفاده کنیم.
مواد لازم:
بامیه ریز: نیم کیلو
گوشت گوسفندی: 5 تکه
پیاز: 1 عدد
آبلیمو: 4 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی: در صورت علاقه
روغن، نمک و فلفل: به میزان لازم
سیر: 3 حبه
تصویر مربوط به عکس های مردمی در شبکه های اجتماعی است.طرز تهیه و دستور پخت:
1. پیاز خرد شده را میزانی تفت می دهیم و تکه های گوشت را به آن اضافه می کنیم. بعد از این که گوشت کمی تفت خورد و سفید رنگ شد، 3 لیوان آب روی آن می ریزیم و می گذاریم جوش بیاید. سپس شعله را کمی کم می کنیم تا آرام آرام گوشت بپزد.
2. وقتی که گوشت تقریبا پخت، اگر خواستیم کمی رب به آن اضافه می کنیم و در غیر این صورت تنها آبلیمو (می توانید از آبغوره هم بهره ببرید) را اضافه می کنیم. سپس سیر را هم به آن اضافه کنید. (اگر از بوی سیر بدتان می آید می توانید سیر را با پوست داخل خورشت بیاندازید)
3. بامیه ها را بشویید و کمی از سر بامیه ها را جدا کنید (دقت کنید سر بامیه ها باز نشود چون خورشت لیز و بدمزه خواهد شد). پس از آنکه گوشت پخته شد بامیه، نمک و فلفل را به خورشت اضافه کنید و اجازه دهید جوش بیاید.
4. سپس حرارت را کم کنید و نیم ساعت بگذارید آب اضافی کشیده شده و خورشت جا بیفتد.
در این زمینه بخوانید:
طرز تهیه مربای انجیر و انجیر خشک؛ ویتامین ذخیره کنید!
بدون خوردن این غذاها از رشت برنگردید!
سه پیشنهاد تابستانی؛ طرز تهیه آلبالو خشک، مربا و شربت آلبالو
منبع: ایرنا زندگی