طرز تهیه آلو مسما خوشمزه خانگی

به گزارش وبلاگ روزنوشت، آلو مسما غذایی گیلانی و بسیار خوشمزه است که پختن آن را به همه شما عزیزان توصیه می کنیم.

طرز تهیه آلو مسما خوشمزه خانگی

به گزارش وبلاگ روزنوشت به نقل از بیتوته

مواد لازم:

مرغ

برای هر نفر یه تکه

آلو قیسی

برای هر نفر 2 تا 3 عدد

آلو سیاه

برای هر نفر 2 تا 3 عدد

پیاز

2 عدد

شکر

2 قاشق غذاخوری

زردچوبه

مقداری

مرغ رو با کمی آب و زرد چوبه به روی آتش می گذاریم,و پس از آنکه نیم پز شد آلوها را که در روغن سرخ نموده ایم بدان اضافه می کنیم.

هر وقت که مرغ و آلو کاملا پخت پیاز را که قبلا سرخ نموده ایم بهمراه شکر به مقدار گفته شده به آن اضافه می کنیم.بعد از کمی جوشیدن (3 تا 5 دقیقه) غذای ما آماده است.

منبع: جام جم آنلاین

به "طرز تهیه آلو مسما خوشمزه خانگی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه آلو مسما خوشمزه خانگی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید