طرز تهیه آلو مسما خوشمزه خانگی
به گزارش وبلاگ روزنوشت، آلو مسما غذایی گیلانی و بسیار خوشمزه است که پختن آن را به همه شما عزیزان توصیه می کنیم.
به گزارش وبلاگ روزنوشت به نقل از بیتوته
مواد لازم:
مرغ
برای هر نفر یه تکه
آلو قیسی
برای هر نفر 2 تا 3 عدد
آلو سیاه
برای هر نفر 2 تا 3 عدد
پیاز
2 عدد
شکر
2 قاشق غذاخوری
زردچوبه
مقداری
مرغ رو با کمی آب و زرد چوبه به روی آتش می گذاریم,و پس از آنکه نیم پز شد آلوها را که در روغن سرخ نموده ایم بدان اضافه می کنیم.
هر وقت که مرغ و آلو کاملا پخت پیاز را که قبلا سرخ نموده ایم بهمراه شکر به مقدار گفته شده به آن اضافه می کنیم.بعد از کمی جوشیدن (3 تا 5 دقیقه) غذای ما آماده است.
منبع: جام جم آنلاین
تاریخ انتشار: 4 بهمن 1399
آخرین بروزرسانی: 4 بهمن 1399
گردآورنده: ruznevesht.quiz1.ir
شناسه مطلب: 19785
به "طرز تهیه آلو مسما خوشمزه خانگی" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه آلو مسما خوشمزه خانگی"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید