آموزش تخصصی قهوه باریستا در اولین مدرسه قهوه ایران

به گزارش وبلاگ روزنوشت، یک گروه حرفه ای ضامن پیروزیت شما در ورود به صنعت قهوه و کافی شاپ. پیروزیت تعریف روشنی دارد. نیازمند عمل است و هر عملی نیز مهارت های ویژه ای می طلبد. هلدینگ آرگو در زمینه قهوه، کافی شاپ و رستوران، خدمات ارزشمندی را ارائه می نماید که این خدمات می تواند پیروزیت شما را در این صنعت تضمین کند. در این مطلب قصد داریم که شما را با یکی از کامل ترین و بزرگ ترین مجموعه های تخصصی و پیروز در زمینه قهوه، کافی شاپ و رستوران در ایران آشنا کنیم.

آموزش تخصصی قهوه باریستا در اولین مدرسه قهوه ایران

معرفی برند آرگو، خدمات و تاریخچه شکل گیری آن

گروه آرگو در پاییز سال 1998 میلادی در خیابان شهرآرا تهران کار خود را در زمینه مشاوره، آموزش، تجهیز، طراحی دکوراسیون و راه اندازی رستوران، کافی شاپ و فست فود شروع کرد. مدیرعامل و موسس این مجموعه آقای علی رضا زعفری ازسال 1370 و از نوجوانی فعالیت خود را در صنعت قهوه شروع نموده است.

نوآوری و ایجاد تحول در عرصه صنایع غذایی

هدف گروه آرگو در شروع، نوآوری و ایجاد تحول در عرصه صنایع غذایی بود. این گروه در ابتدا کافی شاپ های زنجیره ای را در پاییز 98 راه اندازی نمود و بعد از مدتی کوتاه به تهیه و فراوری لوازم، تجهیزات و مواد مصرفی کافی شاپ ها پرداخت و در حال حاضر به یکی از مجموعه های پیروز در زمینه تهیه و فراوری مواد اولیه، ظروف، قهوه و واردات لوازم و تجهیزات با برند آرگو در صنعت رستوران و کافی شاپ تبدیل شده است.

خانه باریستای ایران

خانه باریستای ایران، یکی از زیر مجموعه های هلدینگ آرگو، در سال 1390 تاسیس شد. این مجموعه، خدمات آموزش، تجهیز و راه اندازی کافی شاپ ها را بر عهده دارد. بعلاوه افرادی که قصد راه اندازی کافی شاپ دارند، می توانند از خدمات مشاوره ای مجموعه که به وسیله کارشناسان مجرب در زمینه های مختلف انجام می گردد، بهره ببرند.

اولین مدرسه قهوه ایران

اولین فضای آموزشگاهک در ایران و خاورمیانه در سال 1395 برای ارتقای سطح علمی علاقمندان به صنعت قهوه و کافی شاپ با دریافت مجوز از سازمان فنی و حرفه ای کشور به نام مدرسه قهوه ایران به ثبت رسید و فعالیت خود را شروع نمود. امروزه با توجه به بالا رفتن سطح فرهنگ جامعه، استفاده از قهوه و فرهنگ قهوه نوشی نیز در بین ایرانیان بیش از گذشته رواج پیدا نموده است. همین امر موجب می گردد تا امرآموزش دانش قهوه وکافی شاپ به باریستاها برای افزایش کیفیت خدمات کافی شاپ ها بیشتر از قبل مورد توجه قرار گیرد. از این رو مدرسه قهوه ایران با بهره گیری از روش های نوین آموزش سعی دارد تا تحول بزرگی در صنعت قهوه کشور ایجاد نماید. مدرسه قهوه ایران، اولین فضای آموزشگاهک رسمی در حوزه قهوه و کافی شاپ در ایران است. این مدرسه در سرانجام دوره های آموزشی خود مدرک رسمی از سازمان فنی و حرفه ای کشور به هنرجویان اعطا می نماید. تیم آموزشی این مجموعه دارای مدرک SCAE (انجمن تخصصی قهوه اروپا) و دیپلم قهوه از این انجمن هستند.

این مجموعه توانسته با تلقیق فضای آموزش تئوری و عملی در بستری مناسب، کیفیت آموزش را بالا برده و استانداردهای خود را به سطح جهانی برساند. مدرسه قهوه ایران دارای ورکشاپ تخصصی شامل سالن کنفرانس و کلاس های مجهز به ابزار آموزشی روز جهانست. کارگاه آموزشی شماره یک با دستگاه های بروز صنعت قهوه و نوشیدنی تجهیز شده و ظرفیت آموزشی بالای آن باعث می گردد که تعدادی زیادی هنرجو بتوانند از آموزش اساتید بهره ببرند. کارگاه آموزشی شماره 4 که به تازگی تاسیس شده شامل یک آشپزخانه مجهز است. این آشپزخانه یکی از بزرگ ترین کارگاه های آموزش آشپزی در ایران محسوب می گردد و در آن آشپز های مشهوری برای آموزش تهیه انواع پیتزاها، پاستاها، برگرها، انواع سالاد، ساندویچ ها و استیک فعالیت می نمایند. مدرسه قهوه ایران فعالیت هایش را در زمینه برگزاری مسابقات مختلف این حوزه نیز توسعه داده و با اختصاص فضایی که از استیج رسمی مسابقات جهانی شبیه سازی شده، به شرکت نمایندگان یاری می نماید تا هرچه حرفه ای تر برای شرکت در مسابقات آماده شوند. با توجه به نظرسنجی هایی که در سرانجام دوره های آموزشی از هنرجویان اجرا شده، بین 85 تا 87 درصد از هنرجویان از کیفیت آموزش مدرسه قهوه ایران، رضایت کامل دارند.

یکی دیگر از سیاست های مدرسه قهوه ایران ایجاد فضای کار برای هنرجویان پس از گذراندن دوره های آموزشی است. در راستای این سیاست، هنرجویان پس از گذراندن دوره های آموزشی، دوره کارآموزی خود را در مدت محدودی در مجموعه کافه های زنجیره ای پائیز 98 که زیر نظر هلندینگ آرگو فعالیت می نمایند، می گذراند و سپس به وسیله مجموعه به کافی شاپ های مرتبط معرفی و از این طریق وارد فضای شغلی می شوند.

در سالیان اخیر با یاری مدرسه قهوه و حمایت کارشناسان وفعالان این حوزه، صنعت قهوه در کشور بروزرسانی شده و حضور اساتید مطرحی از سراسر جهان در ایران به روند پیشرفت سطح آموزشی کشور سرعت بیشتری داده اند. به همین منظور اساتید و مدیریت مدرسه قهوه ایران، در راستای رسالت خود برای افزایش سطح علمی و فنی علاقمندان و سطح بهره وری و کارآمدی مجموعه مدرسه قهوه با حضور در بیشتر آموزشگاه های مطرح جهان تمامی استانداردهای آموزشی را در زمینه قهوه و کافی شاپ دریافت نموده است.

دوره های آموزشی مدرسه قهوه ایران

دوره قهوه، باریستا و مدیریت کافی شاپ ها؛ شامل آشنایی با قهوه، آماده سازی نوشیدنی های گرم بر پایه شیر و قهوه، نحوه برخورد با مشتریان و...

دوره قهوه های دمی - موج سوم؛ شامل آموزش متد های مختلف دم آوری، تاثیر دمای آب در عصاره گیری و...

دوره لاته آرت، طراحی روی قهوه؛ شامل تکنیک های لاته آرت و...

دوره نوشیدنی های سرد؛ شامل تاریخچه نوشیدنی های سرد، آموزش میکسولوژی مولکولی، ساخت انواع سیروپ ها، آشنایی با انواع تکنیک های آماده سازی ماکتیل ها، اسموتی ها، شیک ها و...

دوره آموزشی تهیه انواع صبحانه های بین المللی

دوره تخصصی آشپزی؛ شامل غذاهای فرنگی، انواع پیتزا، پاستا، برگر، غذاهای دریایی و...

دوره تخصصی پخت انواع کیک و شیرینی های مخصوص کافی شاپ

دوره حرفه ای مدیریت کسب و کار کافه - رستوران؛ شامل نحوه برخورد با پرسنل، کنترل هزینه ها، شیوه های کنترل کیفی مجموعه و...

دوره تخصصی آمادگی مسابقات

دوره تخصصی ژست قهوه

در نهایت، منظره مدرسه قهوه ایران منطبق بر آموزش نیروی کار حرفه ای، رضایت مندی بیشتر مشتریان کافه ها، ترویج و بروزرسانی فرهنگ کافی شاپ و قهوه در کشور و بالا بردن کیفیت محصولات کافه هاست که تا به امروز توانسته روند رو به رشدی در نیل به این اهداف داشته باشد. شما می توانید کلیه فعالیت های این مجموعه را در سایت رسمی مدرسه قهوه ایران مشاهده نمایید.

کار آفرینی و اشتغال زایی

خانه باریستا و مدرسه قهوه ایران درطول سالهای گذشته توانسته اند علاقمندان بی شماری را جذب این صنعت نموده و در این سال ها بیش از 10 هزار نفر را پس از آموزش وارد فضای کار نموده اند. به کارگیری متدهای نوین آموزشی و کوشش درجهت بالا بردن سطح دانش صنعت قهوه در کشور، نقش بزرگی در کارآفرینی و اشتغال زایی جامعه دارند.

نکته آخر

درآخر، هلدینگ آرگو سعی دارد تا توان بالقوه صنعت قهوه کشور را بالفعل کند تا بتوانیم با تمام توان این صنعت را پیش برده و شاهد پیشرفت روزافزون صنعت قهوه کشورمان باشیم. هلدینگ آرگو دارای امکاناتی است که می تواند صنعت قهوه را از مرحله فراوری قهوه، آموزش استاندارد در تمامی سرفصل های آموزشی مرتبط با کافه و رستوران، تامین تجهیزات کافه و رستوران، راه اندازی کافه و رستوران و.... حمایت و پشتیبانی کند.

با قدرت و در نهایت حرفه ای گری، در کنارتان هستیم.

اطلاعات تماس

آدرس: تهران، اتوبان شیخ فضل الله نوری، خیابان سازمان آب، نبش کوچه حاجی پور امیر، پلاک 26، مدرسه قهوه ایران

تلفن تماس: 02188279400

آدرس سایت: www.irancoffeeschool.com

منبع: همگردی

به "آموزش تخصصی قهوه باریستا در اولین مدرسه قهوه ایران" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آموزش تخصصی قهوه باریستا در اولین مدرسه قهوه ایران"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید