فواید فلفل سیاه برای سلامتی!
به گزارش وبلاگ روزنوشت، علم مدرن نیز نشان داده، فلفل سیاه در واقع فوایدی برای سلامتی دارد، عمدتاً در نتیجه آلکالوئیدی به نام پیپرین، ماده شیمیایی که طعم تند فلفل و آنتی اکسیدان قوی آن را مهیا می نماید.
پزشکان آیورودا بر این باورند که فلفل سیاه نفخ شکم را تسکین می دهد؛ در طب سنتی چین نیز از فلفل سیاه برای درمان صرع استفاده می گردد.
آیورودا یک علم باستانی و کهن و نزد بسیاری از افراد هندی و اروپا و آمریکا است که از هندوستان ریشه گرفته و به خصوص در هند بسیار مرکز توجه است، اگر چه در کشور های دیگر نیز در قالب طب جایگزین استفاده می گردد. در آیوردا از گیاهان طبی، ماساژ و یوگا برای درمان بیماران استفاده می گردد.
علم مدرن نیز نشان داده، فلفل سیاه در واقع فوایدی برای سلامتی دارد، عمدتاً در نتیجه آلکالوئیدی به نام پیپرین، ماده شیمیایی که طعم تند فلفل و آنتی اکسیدان قوی آن را مهیا می نماید.
آنتی اکسیدان ها مولکول هایی هستند که مواد مضری به نام رادیکال های آزاد را از بین می برند. رژیم غذایی ناسالم، قرار گرفتن بیش از حد در معرض نور خورشید، مصرف الکل و سیگار می تواند تعداد رادیکال های آزاد را در بدن افراد افزایش دهد.
وجود بیش از حد آن ها می تواند به سلول ها آسیب برساند، افراد را سریع تر پیر نموده و باعث طیفی از مسائل سلامتی از جمله بیماری های قلبی عروقی، سرطان، آرتریت، آسم و دیابت گردد.
مطالعات آزمایشگاهی روی حیوانات و سلول ها نشان داده است که پیپرین با این رادیکال های آزاد مقابله می نماید. فلفل سیاه بعلاوه ممکن است جذب کورکومین را که ماده فعال موجود در ادویه ضد التهابی محبوب زردچوبه است، بهبود بخشد.
دانشمندان دریافتند که مصرف 20 میلی گرم پیپرین به همراه 2 گرم کورکومین اندازه دسترسی به کورکومین را در انسان تا 2000 درصد بهبود می بخشد.
مطالعات دیگر نشان داده اند که فلفل سیاه ممکن است جذب بتاکاروتن را بهبود بخشد، ترکیبی که در سبزیجات و میوه ها یافت می گردد و بدن آن را به ویتامین A تبدیل می نماید. بتاکاروتن به عنوان یک آنتی اکسیدان قوی عمل می نماید که ممکن است با آسیب سلولی مبارزه کند.
تحقیقات نشان داد که مصرف 15 میلی گرم بتاکاروتن با 5 میلی گرم پیپرین در مقایسه با مصرف بتاکاروتن به تنهایی، سطح بتاکاروتن خون را به اندازه زیادی افزایش می دهد.
منبع: ایسکانیوز
منبع: فرادید